Jak to bude po sezoně s Musou?

0

Petar Musa momentálně hostuje ze Slavie v bundesligovém Unionu Berlín. Údajně upoutal pozornost i několika dalších německých klubů, proto bude zajímavé sledovat, kde bude chorvatský střelec působit v příští sezoně.

Musa zamířil v zimě na hostování do Bundesligy, kde si ve dvanácti zápasech připsal jeden gól a tři asistence. Stačilo to však na to, aby vedení Unionu zaujal. Hostování je ale bez opce a Musa se tak po konci sezony vrátí do Slavie.

 

Podle chování Slavie, která krouží například okolo Michaela Krmenčíka, či jabloneckého Ivana Schranze, lze odhadnout, že by se případnému prodeji chorvatského útočníka nebránila. Ten má ve Slavii podepsanou smlouvu až do června roku 2024, takže ho vedení pražského celku za levno určitě nepustí. 

 

Zrovna pro Union Berlín tak bude Musa těžko dostupný, ale mluví se i o zájmu jiných týmů z německé nejvyšší soutěže. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou