TJ Sušice: Covid tady už není, tak pojďme začít hrát fotbal

0

Areál TJ Sušice má jedny z nejlepších podmínek pro fotbal v kraji... Nejen těmito slovy se právem mohou pyšnit ve druhém největším městě na klatovsku. Nemalé finanční prostředky město a tělovýchovná jednota do svého zázemí pravidelně investují a co je důležité, jejich investice jsou vidět. Nabízí tak vyžití všem věkovým kategoriím a nejen ve fotbale, ale i mnoha jiných sportech.

S ohledem na skutečnost, že rozvolňovací opatření pomalu ale jistě dopadají i na organizované sporty, rozhodli se sušičtí oslovit zájemce o sport, konkrétně fotbal, prostřednictvím krátkého a výstižného videa. 

 

Trenér věkové kategorie U10 Patrik Hubáček ve spotu vyzývá mladé zájemce k opuštění pohodlí svého domova a účasti na jejich trénincích.

 

Video je povedené a za redakci doufáme, že osloví nejen sušické okolí, ale širokou veřejnost k návratu za kolektivním sportem.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou