Černý scénář naplněn - Provod přijde o EURO

0

Jako blesk z čistého nebe se ve včerejším utkání svalil k zemi Lukáš Provod. Po naznačení pohybu do jedné strany a následném rozeběhnutí do druhé se okamžitě poroučel na zem.

Svůj pád navíc Lukáš doprovázel velice hlasitým křikem, který zvukové mikrofony nemohly ignorovat. Opakované záběry ukázaly záběry nevhodné pro diváky se slabým žaludkem.

 

Koleno Lukáše Provoda se v 19. minutě utkání dostalo do velice nezdravé pozice a bylo až s úžasem, že klíčový hráč Slavie odcházel ze hřiště po svých. Za to si vysloužil potlesk i od fanoušků Sigmy Olomouc, která právě Slavii hostila. I ti totiž vytušili, že to nebylo žádné z palce vycucané divadlo. Důkazem byly i slzy v očích Lukáše Provoda, které spíš, než z bolesti samotné, pramenily z uvědomění si, že se nebude jednat o žádnou banalitu.

 

Okamžitě se začalo spekulovat, jak moc vážné zranění může být, ve fotbalovém prostředí není vůbec třeba zmiňovat, že není kritičtějšího místa ke zranění, než právě v koleni.

 

Kapkou naděje v moři obav bylo, že se mladý středopolař díval po zbytek utkání z lavičky, kde seděl spolu s dalšími náhradníky, koleno měl obvázané a zaledované.

 

Pražský klub již včera informoval o vyšetření, které Lukáše čekalo v dnešních ranních hodinách, a které potvrdí, či vyvrátí, naše obavy. Bohužel, první varianta se ukázala býti správnou. 

 

Lukáš Provod si přetrhl zkřížený vaz v koleni a bude muset podsoupit operaci. S jistotou přijde o Mistrovstí Evropy ve fotbale.

 

Délka rekonvalescence je v tuto chvíli pouhou spekulací, a tak než abychom spekulovali, přejeme Lukášovi pevné psychické zdraví, které teď bude obzvláště potřebovat, a spolu se všemi budeme doufat, že se na trávníky co nejdříve vrátí. 

 

Lukáši, buď silný.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou