Hradec Králové slaví postup do první ligy

0

Fotbalisté Hradce Králové si zajistili návrat do první ligy výhrou 2:1 nad pražskou Duklou. Votroci se do nejvyšší soutěže vrací po čtyřech letech.

Do první ligy letos postupuje vítěz druhé ligy, kterou v aktuálním ročníku hraje pouze 14 účastníků. K tomuto snížení došlo kvůli tomu, že z minulého ročníku nejvyšší soutěžě nikdo nesestoupil.

 

Votroci hráli nejvyšší soutěž naposledy v ročníku 2016/17, skončili na předposledním místě a sestoupili. V této sezoně královehradečtí dominují, prohráli jen dvě utkání. 

 

Vzhledem ke stavbě nového stadionu, budou fotbalisté Hradce hrát své domácí zápasy v azylu. S největší pravděpodobností to bude v Mladé Boleslavi. Nový stadion by měl v Hradci Králové stát na jaře roku 2023.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou