Řepka se rázně opřel do pražského celku

0

Známý bouřlivák Tomáš Řepka o sobě dal opět vědět, když se po včerejší prohře jeho milované Sparty v semifinále MOL Cupu se Slávií 0:3 hlasitě pustil do svého bývalého působiště. Na svém instagramu zkritizoval jak výkon hráčů, tak i Tomáše Rosického, který ve Spartě zastává funkci sportovního ředitele. 

"Nedá se to jinak nazvat než obrovské ZKLAMÁNÍ!!!. Bezmoc a pro mě, jako bývalýho kapitána, je tohle utrpení!! A hlavně potupa!", rozlítil se na instagramu. Dále přišla na řadu nevybíravá slova na adresu sparťanských plejerů: "Devět hráčů ze základu tam nemá naprosto co dělat!!!".

 

Dávkou vykřičníků Řepka nakonec počastoval i exreprezentanta Tomáše Rosického, který svou nynější kariéru zasvětil Spartě coby jeden z funkcionářů. "Je marná, marná, marná (Sparta pozn. red.). A první ven by měl jít Rosický - za tu personální (hráčskou) politiku, kterou tam dělá. Výběr posil na konkrétní posty a tak - hrůza - to i v okresním přeboru mají lepší scouting! To my v Červenejch Janovicích máme lepší! Nemám dalších slov."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou