Anglický velkoklub se údajně zajímá o Adama Hložka

0

Adam Hložek se nedávno vrátil na hřiště po zranění a už v létě by mohl změnit působiště. Do hry o osmnáctiletého útočníka Sparty se vložil anglický Liverpool.

Podle zdrojů prý Liverpool Hložka sleduje od doby, kdy ve velmi mladém věku začal pravidelně hrát za A tým Sparty. Současná hodnota českého reprezentanta je podle webu Transfermarkt 12 milionů eur (přibližně 310 milionů korun).

 

Liverpoolu letošní sezona zcela určitě nevychází podle představ. Reds už vypadli z Ligy mistrů a v Premier League se nachází až na sedmém místě. Není divu, že Liverpool monituruje situaci na přestupovém trhu, kde bude v následujícím období hodně aktivní. 

 

Rodák z Ivančic se v říjnu loňského roku zranil a přišel tak o prestižní zápasy v Evropské lize. Na fotbalové trávníky se vrátil v březnu v utkání proti Příbrami.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou