Reprezentace představila nový venkovní dres, Puma byla velice kreativní

0

Česká fotbalová reprezentace dnes představila nový venkovní dres bílé barvy. Na mistrovství Evropy tak pojede český výběr v tradičních barvách, červené a bílé.

V nových bílých dresech bude reprezentace nastupovat následující dva roky. Měla by v nich tedy odehrát EURO a kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

 

"Po odložení mistrovství Evropy jsme s Pumou rešili různé varianty a detaily, jak by dresy pro zápasy na hřištích soupeře měli vypadat. Výsledek se mi líbí a těším se, až v nich reprezentace vyběhne k zápasům na EURO," uvedl Martin Malík, předseda Fotbalové asociace.

 

Nová bílá varianta by měla nahradit aktuální, často kritizované žluto - zelené venkovní dresy.

 

Pro porovnání přikládáme fotky dresů ostatních reprezentačních celků, pro které také dodává dresy Puma. Názor si na to udělejte sami. 

 

Video k novým dresům:


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou