Skvělé zprávy pro fotbalové fanoušky!

0

Česká televize získala vysílací práva hned na několik významných fotbalových událostí, které nás čekají v příštích měsících a letech. Rovněž vyplavaly na povrch informace týkající se účasti fanoušků na nadcházejícím Mistrovství Evropy. Podrobnosti se dozvíte v tomto článku.

Evropská liga a nově i Evropská konferenční liga, která si odbude svou premiéru tento rok, se objeví na obrazovkách ČT sport, jenž získala pro utkání v rámci těchto soutěží přednostní právo volby utkání. Na atraktivní duely z evropských bojišť se můžeme těšit až do roku 2024, kdy ČT vysílacích práv pozbývá. 

 

Stejně tak odvysílá ČT i letošní odložené Mistrovství Evropy a Mistrovství světa, které se bude konat v roce 2022 v Kataru. 

 

Co se letního evropského šampionátu týče, Glasgow a Londýn, ve kterých odehraje utkání naše reprezentace, garantovalo spolu s dalšími městy účast diváků na jednotlivých duelech. Ve skotském Hampden Parku, kde nás čekají zápasy s výběrem Skotska a Chorvatska, bude moci být 12 000 diváků. Jedná se zhruba o jednu čtvrtinu kapacity. Poslední utkání v rámci skupiny absolvujeme proti Anglii na slavném Wembley, kam bude vpuštěno přes 22 000 fanoušků. Pokud by se reprezentační výběr dostal do vyřazovacích bojů, je reálné, že by se kapacita na jednotlivých stadionech ještě navýšila. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou