Deset zápasů? "Málo", zní ze Skotska. Proti trestům se odvolají

0

Spousta z nás stále kroutí hlavou nad skutečností, že za údajný rasismus vyfasoval Ondřej Kúdela stopku na deset soutěžních utkání v rámci UEFA, díky čemuž přijde o EURO. Skotové však nekroutí. Ti jsou naopak pohoršeni "délkou" trestů pro své svěřence a již sepisují odvolání.

Již jsme Vás informovali o délce trestu pro Kúdelu, také jak celou situaci okomentovali Kúdela s Tvrdíkem, a naposledy i, dost pravděpodobně nevhodnou a nemístnou, reakci od hradního kancléře Mynáře.

 

„Rangers berou na vědomí disciplinární rozhodnutí UEFA týkající se našeho utkání proti Slavii Praha v Ibroxu 18. března. Vítáme postih uvalený na Ondřeje Kúdelu. Verdikt ospravedlňuje důkazy Glena Kamary, ale také zdůrazňuje závažnost prohřešku vzhledem k počtu zápasů, na které UEFA zakázala hráči soupeře činnost," napsal oficiálně úvodem skotský celek.

 

V pokračování zprávy se Rangers vyjadřují k trestům pro své hráče (Roofe a Kamara). „Myslíme si, že sankce uvalené na naše dva hráče (Glena Kamaru a Kemara Roofeho) jsou přísné. Napsali jsme proto již na UEFA, že máme v úmyslu se proti trestům uděleným našim fotbalistům odvolat," píše se v oficiálním prohlášení Rangers s tím, že víc momentálně nebudou zástupci klubu celou věc komentovat.

 

Celá kauza tak ještě stále není zdaleka u konce a zdá se, že nám nezbývá než čekat, s čím Skoti přijdou příště.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou