Směšný trest pro Roofea s Kamarou, za to Kúdela si nezahraje dlouho

0

V "kauze Rangers" UEFA před malou chvílí vynesla definitivní verdikty a čeští fanoušci budou nejspíše v šoku.

Ondřej Kúdela vyfasoval vysoký trest zákazu činnosti v 10 zápasech pořádaných UEFA. Distanc se týká i reprezentační scény, což znamená, že slávistický stoper přijde mimo jiné o červnové Mistrovství Evropy. 

 

Ani Glen Kamara, vůči kterému měl Kúdela údajnou rasistickou poznámu směřovat, nevyvázl s čistým štítem. Za pozápasové napadení stopera "sešívaných" však dostal absurdní trest tří zápasů, který navíc platí pouze pro evropskou klubovou scénu.

 

Dalším z potrestaných byl Kemar Roofe, střídající forvard Skotů, který brutálním faulem vyřadil ze hry Ondřeje Koláře. Odpyká si čtyřzápasový distanc na evropském poli, což je výsměch. 

 

Disciplinární komise UEFA nezapomněla ani na "slavné" Rangers jako celek a skotskému mistrovi udělila pokutu ve výši 9 000 eur za "nevhodné chování týmu". 

 

Verdikty jsou definitivní a na místě je položit si otázku, od kdy přesně jsou slova trestnější, než fyzické napadení. V galerii naleznete mimo jiné i reakce osobností a samotné komise UEFA na výši uložených trestů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou