Řepka se pustil do Tecla. ČR se pustila do Řepky

0

Co na srdci, to na jazyku. Fráze, která je málokomu bližší, než právě Tomáši Řepkovi. Bývalý obránce Sparty, který se na hřišti se soupeřem nikdy nemazal, si nebral servítky ani v roli diváka. Sparta prohrála po nadějné první půli v ostře sledovaném derby se Slavií 0:2. Slavia si touto výhrou v podstatě zajistila obhajobu titulu.

„Nechat si dát gól od Tecla, který dává góly vzácněji, než je přestupný rok, to považuji za ostudu. Po posledních zápasech jsem od Sparty čekal víc!!!!“ napsal Řepka na svůj instagram, včetně čtyř vykřičníků k podtrhnutí.

 

Řepka mimo jiné akceptoval fakt, že se Sparťany mohl zamávat gól do šatny, který se na psychice pokaždé podepíše a mnohdy je velice citelnou ránou.  „Dostat gól do šatny je vždycky nepříjemný, obzvlášť v derby, ale čekal jsem, že druhá půle bude větší jízda, ale bohužel. Cítil jsem z týmu strach a bezmoc,“ hodnotil vystoupení svého bývalého klubu.

 

Kromě kritiky však nabídnul i konstruktivní řešení do budoucna: „Pokud se má Sparta někam posunout, tak musí nutně koupit solidní krajní beky a rychlejší centrhalvy s fotbalovým myšlením. Sparta v minulých zápasech dokázala že umí!!!“ dodal s ironickým povzdechem, že už sedm let čeká na výhru v derby se Slavií.

 

Důležitým faktorem v utkání byla určitě psychická pohoda, které měla Slavia na svých bedrech citelně více. „Je to všechno o psychice, hráči Slavie jsou na vlně a bohužel to nepíšu rád, ale jde jim to a dobře se na jejich fotbal kouká. Takhle vždycky hrávala Sparta, co pamatuju já,“ doplnil smutně v odpovědi na poznámku jednoho z fanoušků.

 

Vyjádření Tomáše Řepky vzbudilo na sociálních sítích rozruch, některé z reakcí najdete v galerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou