Kapitán Bohemians se zotavuje po ošklivém úrazu

0

Druhý nejstarší hráč Fortuna ligy a jedna z nejvýznamnějších person "klokanů", kapitán Josef Jindřišek, byl v pátečním utkání proti Jablonci tvrdě knokautován vlastním spoluhráčem. Co nakonec odhalila lékařská vyšetření?..

Běžela 90. minuta předehrávky 25. kola Fortuna ligy a v Ďolíčku zuřil boj o každý centimetr hřiště. K odraženému balónu se dostal stoper domácích Köstl a bohužel ho trefil tak nešťastně, že doslova "vypnul" Jindřiška. Domácí tvrďák však utkání po lékařském ošetření dohrál a dovedl svůj tým k zisku jednoho bodu. 

 

Následné vyšetření ukázalo otřes mozku a kapitán aktuálně jedenáctého celku tabulky tak musel oželet i sobotní procházku se psem. Svůj úraz okomentoval pro isport takto: "Ze zápasu si pamatuju jen střípky, víc jsem si vybavil, až když jsem se druhý den díval na záznam. Nepamatoval jsem si, kdo ten míč kopnul nebo kdo mi předal cenu pro hráče utkání". 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou