Bylo to těsné, ale Fevoluce hlásí další úspěch

0

Ve čtvrtek probíhala valná hromada v Královském Poříčí, novém působišti Petra Jiráčka, pro OFS Sokolov. Post předsedy obhajoval David Palla, jeho vyzyvatelem byl František Dřížďal, který podporuje myšlenky Fevoluce.

Výsledkem byl nejtěsnější možný rozdíl mezi hlasy, 12:10. Větší část hlasovala pro Františka Dřížďala a ten tak na postu předsedy nově vystřídá Davida Pallu. Ten zůstane členem výkonného výboru, kam byl zvolen spolu s Janem Rodem, Stanislavem Suchým a Milošem Munkou.

 

František Dřížďal strávil jako hráč čtyři roky v české nejvyšší fotbalové soutěži, dva roky odehrál v pražské Slavii a dva v brněnské zbrojovce. Dnes již 42 letý obránce potom působil od roku 2010 v Baníku Sokolov. 

 

Přehled všech proběhlých i proběhnuvších voleb pro vás průbězně aktualizujeme zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou