298. derby pražských S nabídne ženský komentář

0

Televizní stanice O2 TV Sport si k příležitosi tradičního derby mezi Spartou a Slavií připravila poprvé v historii české nejvyšší soutěže ženský komentář.

Diváci přenosu si budou moci zvolit mezi klasickým mužským komentářem a právě zmiňovaným ženským, který obstará bývalá tenistka Klára Janáčková a Kristýna Schicková, sestra reprezentanta Patrika Schicka.

 

"Derby pohledem Kláry Janáčkové a Kristýny Schickové přinese nový zážitek. Těším se na zajímavé porovnání a zároveň věřím, že se nám k přenosu podaří přilákat i ženské publikum," uvedl výkonný ředitel O2 TV Sport Marek Kindernay.

 

"Je to velká výzva. Poprvé komentovat fotbal, navíc přímo ze stadionu. Doufám, že k nám budou diváci shovívavější, přeci jen se jedná o premiéru. Chceme nabídnout trochu jiný pohled, odlehčený a třeba i zábavnější," prohlásila především tenisová komentátorka Klára Janáčková.

 

Derby je naplánováno na 11. dubna, přímý přenos začne v 17:45.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou