Vrátí se po Velikonocích amatérský sport?

0

V posledních dnech se počasí opravu vydařilo, lidé napříč republikou oprašují své sportovní náčiní a vyráží sportovat do přírody. Nabízí se tedy otázka, co s amatérským sportem?..

Seskupení manažerů a expertů sportovních svazů se domnívá, že by byl návrat sportujících dětí a mládeže do 19 let na venkovní sportoviště možný již po Velikonočním pondělí. Je samozřejmostí, že by se to neobešlo bez opatření, jakými by byly například maximálně desetičlenné skupiny či nutnost negativních antigenních testů. 

 

"Snažíme se vysvětlit, že nabízíme státu pomocnou ruku a že jsou svazy potažmo kluby připravené spustit amatérský sport", vyjádřil se Michal Ježdík, jeden ze členů iniciativy a zároveň sportovní ředitel basketbalové federace.

 

Nezbývá tedy, než čekat, Vzhledem k tomu, že podobných iniciativ zde během koronakrize bylo nespočet, nepovažuji návrat na venkovní sportoviště již v úterý za příliš reálný. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou