Týnská Olympie slaví 100 let, gratulovat přijede Brichta, Verona a fotbalové legendy

0

Rovných sto let! Už od roku 1921, tedy od dob první republiky rozdává radost Fotbalový klub Olympie Týn nad Vltavou. A století fotbalové radosti se sluší oslavit. Pokud to okolnosti dovolí, mohou se nejen týnští fanoušci těšit na parádní program 26. června 2021! Vstupenky jsou již v prodeji.

„Sto let je jedinečné jubileum, které si zaslouží velkou oslavu. Připravujeme celodenní akci s bohatým sportovním a hudebním programem,“ prozrazuje předseda klubu Antonín Hudeček.

 

Program a termín oslav odtajnila FK Olympie 18. března, což má svou symboliku - sto dní od plánovaného data oslav. „Oslavy 100 let na našem stadionu vypuknou v sobotu 26. června,“ doplňuje předseda.

 

Na narozeninovou party se na stadion FK Olympie sjedou skutečně exkluzivní gratulanti. Fotbalové legendy budějovického Dynama. Rocker Aleš Brichta. Populární skupina Verona. Na závěr programu plánují v Týně ohňostroj a velkou afterparty s DJ Mistrgalem přímo na stadionu.

 

„Pro fotbalové fajnšmekry připravujeme ještě speciální bonbonek, říkejme tomu zatím fotbalové překvapení ligové úrovně,“ usmívá se Antonín Hudeček.

 

Zdá se, že na konci června to bude v Týně velká jízda, otcové zakladatelé z roku 1921 by jistě měli radost.

 

Program:

14:00 Předzápas přípravek

15:00 SK Dynamo České Budějovice „35“ vs. FK Olympie „35“

17:00 Ligové fotbalové překvapení vs. FK Olympie A-tým

19:30 Aleš Brichta

21:00 Verona

22:00 Ohňostroj a afterparty s DJ Mistrgalem

0:00 Nová věc

 

Další informace na facebooku události.

 

Předprodej vstupenek v síti Ticketportal a v Cyklosportu Otčenášek.

 

Cena vstupenky: v předprodeji 250 Kč / na místě 300 Kč.

Děti do 15 let v doprovodu rodiče za polovinu – Family Ticket.

Děti do 120 cm zdarma.

 

(tisková zpráva)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou