HISTORICKÉ OKÉNKO: Česká repre čeká na 1500. branku

0

Již zítra nastoupí česká fotbalová reprezentace proti výběru z Walesu. Do utkání jde v roli mírného favorita, čemuž napomáhá i předvedený výkon v posledním utkání proti Belgii.

Více než kdy jindy se bude čekat na prvního střelce české branky. Budeme tedy doufat že přijde. Momentálně má totiž reprezentace na svém kontě 1499 vstřelených branek! Ten, kdo vsítí branku následující, se tak navždy zapíše do českých dějin.

 

Samozřejmostí je, že v utkání nepůjde pouze o jubilejní branku. Zápas s Walesem bude nesmírně důležitý z pohledu tabulky o kvalifikaci na MS. 

 

Sám trenér Šilhavý prohlásil, že s velkou pravděpodobností skončí první Belgie a Češi se tak porvou o postup v následné baráži. Remízové utkání s “belgickými rudými ďábli” ale naznačuje, že ani boj o první příčku není zdaleka nemožný. 

 

Důležité však bude být ve všech ostatních utkáních, pokud možno, stoprocentní.

 

Našim budeme určitě držet všechny palce, nyní ale zabředněme do historie.

 

V galerii Vám přinášíme graficky zpracované rekordy a další zajímavosti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou