Fotbalové legendy se neshodly

0

Karel Poborský coby kandidát na předsedu FAČR se sešel s bývalým spoluhráčem, Vladimírem Šmicerem, o kterém se spekuluje jako o jeho protikandidátovi. Názory na budoucí změny ve fotbale však měli oba značně odlišné..

Na již předem domluveném setkání, které "Poborák" avizoval minulé pondělí, se probíraly otázky budoucnosti českého fotbalu.

 

"Potkali jsme se, proběhlo to v přátelském duchu. Bylo to fajn setkání. Jsem rád, že jsou ve fotbale lidi, jako je Poborák, kteří mu chtějí pomáhat. Nicméně se rozcházíme v pohledu na to, jaké změny udělat. My chceme, aby byly výraznější. Karel nechce změny na FAČRu, já a Fevoluce určitě ano. A je to pro nás zásadní", uvedl pro Sport Vladimír Šmicer. 

 

To jeho možná protistrana, Karel Poborský, byl na otázku ohledně setkání poměrně tajnůstkářský. "Potkali jsme se, ale zatím to nechci nijak komentovat", sdělil pro Sport. 

 

Oznámení o svém úmyslu již nekandidovat nedávno zveřejnil Martin Malík.

 

Karel Poborský svůj úmysl kandidovat zveřejnil již dříve.

 

 

Rozhovor s Karlem Poborským o jeho plánech, pokud bude zvolen předsedou.

 

Kope Poborský za Berbra?

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou