Viktoria Plzeň oznámila jméno nového majitele klubu

0

Viktoria Plzeň má po jedenácti letech nového majitele. Je jím Adolf Šádek, který doposud v klubu působil jako generální manažer.

Z osobních a zdravotních důvodů končí Tomáš Paclík, který převzal klub po zmizelém Miroslavu Křížovi. "Při mém příchodu do Plzně jsem si nedovedl představit, jak významných úspěchů se nám společně podaří dosáhnout. Na klub, město i všechny partnery či fanoušky budu vždy vzpomínat v tom nejlepším. V tuto chvíli jsem se rozhodl učinit tento krok, jenž je dle mého názoru nejlepším možným řešením," uvedl Paclík.

 

"Klub je pro mě naprostou prioritou, mám k němu srdečný vztah a jeho budoucnost mi není lhostejná. Po zralé úvaze jsem se tedy rozhodl jej převzít," prohlásil Šádek. 

 

Viktoria za dobu působení Tomáše Paclíka pětkrát získala mistrovský titul a třikrát se probojovala do základní skupiny Ligy mistrů. Poslední dva roky se však do evropských pohárů dostat nedokázala.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou