V Příbrami už znají jméno nového trenéra

0

Nástupcem Pavla Horvátha na trenérském křesle bude Jozef Valachovič, který se pokusí zachránit Příbram v první lize.

Prvotní spekulace naznačovaly, že by se trenérem mohl stát Svatopluk Habanec, ale vedení klubu se nakonec rozhodlo pro slovenského trenéra a bývalého obránce Liberce či Rapidu Vídeň. Jozef Valachovič přichází do jemu velmi známého porostředí, v minulosti totiž působil u Litavky jako asistent trenéra. 

 

"Trenér Valachovič už u nás působil, takže zná zdejší prostředí. Je to bývalý vynikající fotbalista, což prokázal například ve Slovanu Liberec či Rapidu Vídeň. Do práce má velkou chuť, právě někoho takového potřebujeme," uvedl prezident klubu Jaroslav Starka.

 

"Pokusí se o fotbalový zázrak, kterým je záchrana v lize. Kdyby se to nepodařilo, bude mít za úkol připravit si mužstvo na druhou ligu a z ní postoupit zpátky," uzavřel Jaroslav Starka.

 

Momentálně se pracuje na sestavení nového realizačního týmu, který bude novému lodivodovi příbramké flotily k dispozici. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou