Změny v Příbrami. Jak dopadl Pavel Horváth?

0

Dnes došlo k ukončení spolupráce mezi prvoligovým týmem 1. FK Příbram a Pavlem Horváthem, se kterým odchází i jeho asistenti Peter Grajciar a Petr Čuhel. Trenérský tým tak končí téměř přesně po roce od jmenování do funkce.

Příbram se aktuálně nachází na samém chvostu tabulky se tříbodovou ztrátou na předposlední Opavu. Na posledním místě se nacházela i minulou sézonu, ale vydržela v soutěži, protože sestup byl zrušen. Středočeši dokázali sice například remízovat se Slavií a s Plzní, ale důležité zápasy s týmy namočenými v sestupovém pásmu se jim nepodařily. V posledních čtyřech zápasech se jim nepodařilo získat ani bod se skórem 1:15. Na nesestupové 15. místo ztrácejí sedm bodů a v příštích dvou kolech je čekají velmi důležité duely proti Brnu a Mladé Boleslavi.

 

Pavel Horváth na svých sociálních sítích uvedl: "Cítím, že jsem se snažil pracovat na maximum, ale zejména poslední týdny tomu chyběly výsledky, které by nás přiblížily blíže k záchraně."

 

Jméno nového trenéra by měla Příbram oznámit už dnes odpoledne. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou