Kope Poborský za Berbra?

0

Velkou pozornost vzbudil Karel Poborský v Berouně. Během valné hromady překvapil zúčastněné, když se pustila jeho audionahrávka, ve které vyjadřoval svou podporu Václavu Kudrnovi

Václav Kudrna má funkci na Strahově, coby ředitel pro strategii a spadá pod kancelář generálního sekretáře Jana Paulyho mladšího. "Jedním z kandidátů je Václav Kudrna, chlápek, můj kamarád, který je apolitický, který je profotbalový a se kterým já velice rád na FAČRu spolupracuji," uvedl Poborský v nahrávce, kterou na svém twitteru zveřejnil klub Ostrovan Zadní Třebaň.

 

Karel Poborský, skvělý fotbalista a reprezentant České Republiky, nedávno ohlásil kandidaturu na post předsedy FAČRu

 

Ani to ale Kudrnovi k vítězství nestačilo, porazil ho jeho protikandidát Ondřej Lípa, který dostal podporu z opačného břehu, totiž od Vladimíra Šmicera. On sám uvažuje o kandidatuře do čela FAČRu, kde by vyzval právě Poborského. 

 

Poměr hlasů 29:16 znamenal, že se Lípa stal novým předsedou OFS Beroun.

 

"Předsedou OFS Beroun se právě stal @OuLipka. Zvítězil poměrem 29:16. Gratulace a těšíme se na spolupráci. #fevoluce," zveřejnil Ostrovan Zadní Třebaň na svém twitteru. 

 

Další důležitý skalp Fevoluce se odehrál v Benešově. Tam zvítězil Tomáš Novák, bylo to však tím nejtěsnějším možným rozdílem - 33:32. Není tedy ani tolik s podivem, že byly volby zpochybněny.

 

Pochyby vyjádřilo konkurenční hnutí Nový fotbal - Nové tváře. Podle něho neměl být k hlasování připuštěn klub z Divišova, protože dvě jeho funkcionářky nebyly v den konání valné hromady členkami FAČR. Mandátová komise však účast Divišovu umožnila. 

 

Hnutí navíc ještě tvrdí, že byl porušen jednací řád, když se nehlasovalo o námitce zástupce Vltavanu Křečovice. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou