Ministerstvo připustilo návrat amatérského fotbalu. Má to ale háček

0

Poslanec Dominik Feri na svém instagramovém účtu zveřejnil reakci ministra zdravotnictví na otázku otevření sportovišť. Od kdy a s jakou podmínkou?

"Požádali jste mě, abych se ministra zdravotnictví zeptal na otevření fitness a wellness center, a to např. i za využití antigenních testů. Uvedl, že „ (…) za aktuální epidemiologické situace nelze otevřít fitness centra a vnitřní sportoviště, neb by mohlo dojít k ještě masivnějšímu šíření onemocnění COVID-19 a tím k přehlcení kapacit zdravotnického systému“. (…) „Ve věci rekreačního a amatérského sportu je připraveno umožnění sportovních aktivit v návaznosti na provádění antigenního testu v okamžiku, kdy to epidemiologická situace umožní.“ Kdy to „epidemiologická situace umožní“ už bohužel neuvádí.

 

Z vyjádření Feriho je tak patrné, že cesta na fotbalové trávníky bude ještě dlouhá.

 

Jak se k této možnosti stavíte vy? Byli byste ochotni investovat do testů, abyste se mohli vrátit na fotbalový pažit? 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou