Duel dvou Slavií má nečekaného hrdinu

0

V osmifinále MOL Cupu na sebe narazily dva slávistické celky, známější z Prahy, a třetiligový klub z Karlových Varů. Výsledek žádné překvapení nepřinesl, možná jen až nečekaně vysoký počet vstřelených branek. 

Domácí v Edenu zvítězili vysoko 10:3, hned 4x se prosadil Stanislav Tecl, dvě branky a dvě asistence si připsal Denis Višinský, pro kterého to byl debut v dresu pražské Slavie, na který jen tak nezapomene.

 

Karlovy Vary tak po historicky prvním postupu do osmifinále v MOL Cupu končí, i přes vysokou prohru ale odchází s hlavou vztyčenou. Hrdinu utkání pochází z karlovarských řad, na trávníku byste ho ale nenašli.

 

Je jím Bohuš ‘’Eli’’ Eliáš, bývalý hráč a trenér mládeže v týmu TJ Spartak Chodov, který se nyní po zranění věnuje akcím pro děti z dětských domovů. Eli se již před zápasem rozhodl, že za každou branku, kterou Karlovy Vary vstřelí, daruje pět tisíc korun nemocnici v Karlových Varech, která je momentálně v tíživé situaci. Je možné že i tato motivace pomohla hostům ke vstřelení tří branek a 15.000,- Kč tak poputuje směrem do nemocnice. Bohušovi tímto smekáme náš virtuální klobouk a vzdáváme holt za toto skvělé gesto.

 

Eli se k celé situaci vyjádřil přes FB stránky Fotbal v Karlovarském kraji: ,,Když bylo potřeba, tak jsem šil roušky, nyní pomohu tímto způsobem. Hráči karlovarského celku předvedli skvělý bojovný výkon, vstřelili tři branky a rád tak přispěji částkou 15 tisíc korun karlovarské nemocnici, která v těchto těžkých dnech pomoc potřebuje. Peníze předám v příštím týdnu a opět o tom budeme samozřejmě informovat. Hráčům a realizačnímu týmu karlovarského celku patří velký respekt za celé pohárové představení.’’

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou