Kteří fanoušci dokáží nejvíce zatopit pod kotlem? Vybrali jsme to nejlepší

0

Nejen amatérští fotbalisté by se rádi už viděli na zeleném pažitu, ale i jejich fanoušci. Bez fanoušků není fotbal fotbalem, o to víc, když jsou slyšet a vidět po celý zápas. Zapomněli jsme na vaše fanoušky?Pošlete nám atmosféru z vašeho hřiště.

Řeč je o fanoušcích, kteří pravidelně zapalují pochodně a dýmovnice ve svých kotlích a přidávají tak fotbalu ještě větší říz. Když se to nepřehání a nic se nedostane na hrací plochu, je z toho mnohdy pěkná podívaná, za kterou každý podporovaný tým posléze patřičně poděkuje.

 

Vybrali jsme pro vás malou ukázku toho, jak se i na amatérské úrovni dá naložit s pyrotechnikou. Těšit se můžete na pořádné bengály i na vtipně osamocené "sochy svobody". 

 

Jaký snímek vás nejvíce zaujal, našli jste se někde, nebo máte ve svém archivu nějaké své fotografie, které by se hodily do tohoto alba? Budeme rádi když nám je zašlete na info@fotbalunas.cz a my je do galerky přidáme, nebo fotografie nahrajte sami přes registrovanou sekci. Budeme se na vaše snímky těšit.

 

FOTOSERIÁL: Očima fanynek

FOTOSERIÁL: Emoce na pochodu

FOTOSERIÁL: Ženy s píšťalkou

FOTOSERIÁL: Pánové rozhodčí

FOTOSERIÁL: Těžká práce gólmanů

FOTOSERIÁL: Nejlepší momentky fotbalového podzimu

FOTOSERIÁL: Život ve skluzu


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou