Sestřih zápasu: Viktorka si v osmifinále MOL Cupu poradila s Hradcem Králové

0

V poměrně vyrovnaném utkání byl k vidění hattrick domácího Aleše Čermáka, který tak rozhodl o postupu svého týmu do čtvrtfinále.

Utkání mělo poměrně ostrý start, hosté z Hradce překvapivě nepřijeli jenom bránit, ale aktivní hrou se pokoušeli zaskočit soupeře. Do první velké šance se dostal hostující Prekop, ale nepodařilo se mu zpracovat balón. Ve 13. minutě se štěstí obrátilo na domácí, kdy do sítě gólmana Vízka zapadl centr Aleše Čermáka. Do další velké šance se dostali Votroci, ale pravý bek Mejdr nedokázal svou střelu usměrnit mezi tři tyče. Po nakrátko rozheraném rohu ve 41. minutě našel Lukáš Kalvach svým centrem Čermáka, který mířil hlavou jen do břevna, ale míč se nešťastně odrazil od zad Vízka přímo do sítě a bylo to 2:0.

 

Po návratu ze šaten v 56. minutě našel Ondřej Mihálik svým přízemním centrem koho jiného než Aleše Čermáka a ten se nemýlil. Domácí se rozhodli prostřídat a na hřiště se tak dostali Hybš se Šulcem. Několik dalších minut po vstřeleném gólu ovládala zápas Plzeň, ale nedokázala proměnit ani jednu ze svých příležitostí. V 74. minutě se dokázali hosté prosadit, kdy ve vápně nejvýše vyskočil Pavel Dvořák a hlavou překonal Hrušku. Závěr zápasu přinesl ještě několik šancí na obou stranách, ale ani jeden z týmů se nedokázal prosadit. Do čtvrtfinále tak postupuje Plzeň.

 

Sestřih ze zápasu:

Hodnocení Aleše Čermáka:

Hodnocení Ondřeje Prášila:

Hodnocení Jana Mejdra:


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou