Přestřelka mezi Libou a Fevolucí

0

Předseda Středočeského fotbalového svazu Miroslav Liba, který je jedním z nejbližších mužů Romana Berbra, ve svém vyjádření nevybíravě kritizuje Fevoluci. Tento projekt má za cíl očistit český fotbal, což ale Liba vehementně popírá.

Ve svém prohlášení adresovaném Fevoluci Liba kritizuje celou podstatu činnosti tohoto projektu, na paškál si vzal rovněž bývalého sekretáře FAČR Rudolfa Řepku, jemuž vyčetl to, že příliš rychle "změnil stranu". 

 

 

Reakce Fevoluce na sebe nenechala dlouho čekat. Její předseda Ondřej Lípa označil Libovo vyjádření jako "z dávných dob" a rovněž poukázal na to, že šéf Středočeského fotbalového svazu "ukázal na neznalost skutečného prostředí v českých okresech, především v klubech a také, že ho to nezajímá". Mimo to se pozastavil i nad termíny "rozdělování, dehonestování a nálepkování", které Liba ve svém původním vyjádření použil, a které podle Lípy paradoxně nejlépe vystihují situaci, která zde byla doposud. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou