Berbr se zbavuje nemovitostí. Co všechno na manželku přepíše?

0

Po svém propuštění z vyšetřovací vazby bývalý místopředseda FAČR Roman Berbr rozhodně nezahálí. Na jeho ženu, exrozhodčí Dagmar Damkovou, začal převádět jednu nemovitost za druhou.. 

První z nemovitostí se nachází v městské části Plzeň - Bolevec. Jedná se o rodinný domek, který by podle všeho měl být převeden na Berbrovu manželku. 

 

Tou nejrozsáhlejší nemovitostí je usedlost v Žeranovicích, která se nachází poblíž Přeštic. Je tvořena vícero domy a byla v katastru evidována ve společném jmění manželů. Po skončení lhůty pro zpochybnění či zastavení převodu bude v katastru uvedeno pouze jméno Dagmar Damkové. 

 

Poslední z nemovitostí se nachází v Hostivici, ale nejedná se již o rodinný dům, nýbrž o byt. 

 

V katastru se pod boleveckým domkem, stejně jako bytem v Hostivici, nachází poznámka, která se týká zřízení věcného břemena, které v podstatě znamená právo užívání těchto nemovitostí oprávnenou osobou k tíží vlastníka, který je povinen takové užívání strpět. Pokud by byl oprávněným k užívání nemovitostí Roman Berbr, po formální stránce by sice rodinný dům, respektive byt, náležely jeho manželce, materiálně by se ale jeho vztah k těmto nemovitostem nezměnil. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou