Slavia proti Slavii! Osmifinále MOL Cupu rozlosováno

0

V pondělí 15.2. proběhlo losování osmifinálových utkání v rámci MOL Cupu. Své soupeře již znají téměř všichni postupující. Na vyzyvatele stále čeká Sparta, ten totiž vzejde z utkání Ostravy s Třincem, které je naplánované na 23.2. Čeká také Vlašim, ta na domácím hřišti přivítá vítěze duelu Jablonce s Líšní. Zde na oficiální hrací termín stále čekáme.

Tým FC Slavia Karlovy Vary přepisoval své dějiny, když se poprvé v historii propracoval do osmifinále českého MOL Cupu. Po přesvědčivém výkonu si došel pro vítězství nad prvoligovou Opavou. A za to dostal asi tu nejsladší možnou odměnu. Los varským přisoudil pražskou Slavii, obhájce ligového titulu a účastníka vyřazovací fáze Evropské ligy. S losem budou určitě spokojeni i přažští Slávisté, jelikož budou moci pošetřit své klíčové hráče a i tak by si postup do čtvrtfinále měli pohlídat. Moc dobře však ví, že soupeře nemůžou podcenit. Karlovarští v rámci ČFL porazili béčko pražské Slavie 3:1 a ani před zápasem s áčkem určitě nebudou házet ručník do ringu. Hrát se bude v Edenu.

 

Jednoznačně zajímavý zápas čeká i druhé prážské S, Spartu, která doma přivítá buďto ostravský Baník, a nebo Třinec, který nekoučuje nikdo jiný, než samotný Franz Straka. 

 

Pro Plzeň, které je špice ligové tabulky na hony vzdálená, je teď pohár důležitější než kdy jindy. Potvrdit se to pokusí na hřišti Hradce Králové, vedoucího celku druhé nejvyšší soutěže.

 

Los osmifinále MOL Cupu:

 

 

Celé rozlosování osmifinále MOL Cupu:

 

Vlašim - Jablonec/Líšeň

Teplice - Zbrojovka Brno

Liberec - České Budějovice

Mladá Boleslav - Slovácko

Sparta Praha - Baník Ostrava/Třinec

Bohemians Praha 1905 - Olomouc

Hradec Králové - Viktoria Plzeň

Slavia Praha - Slavia Karlovy Vary

 

Oficiální hrací termín je 3. března.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou