''Chceme přepsat historii a poprvé se podívat do osmifinále poháru!'' říká Václav Vyleta, hráč FC Slavia Karlovy Vary před utkáním v MOL Cupu proti Slezský FC Opava.

0

Václav Vyleta je 22letým hráčem v FC Slavia Karlovy Vary. S fotbalem začínal v sousedním FK Ostrov. Díky svému talentu a své píli si vydobil angažmá v Teplicích, kde hrál až do svých 18 let a poté se navrátil zpět do Karlovarského kraje, do FC Slavia Karlovy Vary. Za Slavii v současné sezóně odehrál všech 6 soutěžních zápasů a podařilo se mu vsítit jednu branku, proti celku SK Slavia Praha B, kdy dopomohl k výhře 3:1. My jsme ho vyzpovídali před velevýznamným utkáním v MOL Cupu s Opavou.

Na utkání samozřejmě není umožněn vstup divákům, je zde však možnost zakoupit si vstupenku virtuální a vyjádřit tak podporu týmu FC Slavia Karlovy Vary. Každá zakoupená vstupenka může navíc vyhrát dres Pavla Šulce, nyní hráče FC Viktoria Plzeň, který však chvíli hostoval i v Slezský FC Opava a právě o Pavlovo opavský dres se soutěží! Vstupenku lze zakoupit přes tento odkaz: Vstupenky FC Slavia Karlovy Vary vs Slezský FC Opava

 

Zápas bude k vidění na oficiálním Youtube kanále domácí Slavie, výkop je naplánovaný na 16:30. Přijďte fandit!

YouTube kanál FC Slavia Karlovy Vary

 

Jak probíhala příprava na úterní zápas a obecně zimní příprava?

Zimní příprava byla tento rok velmi specifická, vzhledem k současné situaci. Tréninky probíhaly díky individuálním plánům. Dá se říct, že to pro mě byla jedna z nejtěžších zimních příprav, co jsem kdy měl. Jak po fyzické, tak psychické stránce. Nikoho přece nebaví jen běhat bez balónu (smích).

 

Potýkáte se před utkáním s marodkou?

Bohužel ano, kvůli zdravotním problémům si s absencí některých hráčů budeme muset poradit.

 

Teď v zimě navíc ukončil svou skvělou kariéru i Martin Psohlavec, jak citelná je to ztráta? Nahradíte ho?

Ztráta Pejska je pro nás velice citelná, byl to skvělý hráč i člověk. Útočníků, jako byl on, dnes již mnoho není.

 

Berete zápas s Opavou jako odměnu, nebo se chcete porvat o výhru?

K zápasu přistupujeme jednoznačně s tím, že chceme přepsat historii a poprvé se podívat do osmifinále poháru!

 

Stihli jste v pauze odehrát nějaká přípravná utkání?

Máme za sebou jeden přátelák s Plzní, který se nám podařilo vyhrát 2:1. Věřím, že jsme připraveni tak, abychom zápas fyzicky zvládli.

 

Utkání neproběhne ve Dvorech ale v Drahovicích na umělé trávě. Znamená to pro vás něco?

Ano, zápas se odehraje na Slavii, kde je kromě umělé trávy i znatelně větší hřiště. Podmínky ale budou pro oba týmy stejné a my jsme na umělou trávu zvyklí, takže věřím, že to nebude problém.

 

Probíhala před zápasem speciální taktická příprava?

Na Opavu se připravujeme jako na každý zápas. My máme výhodu, že Opava hraje ligu a můžeme ji tak sledovat i v televizi. Chceme se ale soustředit především na sebe a na svůj výkon.

 

Jak ty sám hodnotíš vaše šance na úspěch?

Šance na úspěch určitě jsou, věřím v náš tým a naší sílu. Když každý předvedeme to nejlepší, co v nás je, věřím, že uspějeme.

 

My na dálku přejeme Vaškovi a jeho spoluhráčům do utkání mnoho štěstí a Vám ještě jednou připomínáme možnost zakoupit si virtuální vstupenky a podpořit tak klub FC Slavia Karlovy Vary (já mám koupené dvě!) 

Vstupenky FC Slavia Karlovy Vary vs Slezský FC Opava

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou