Mol Cup již tento týden. Zasáhlo počasí

0

Kvůli nepříznivému počasí a nevyhovujícímu terénu se neodehrají dvě utkání MOL Cupu. Týká se to zápasu Ostravy s Třincem a Jablonce s Líšní. Dalším odloženým utkáním může být duel Liberce se Žižkovem.

Souboj Baníku s druholigovým Třincem byl odložen již potřetí. "Sever Moravy je od nedělních sněhových a dešťových srážek pod vrstvou zmrzlého sněhu, se kterou si neví rady ani vyhřívací systémy. Rozhodčí po dopolední obhlídce hřiště doporučil zápas přeložit," uvedl na svém webu Baník Ostrava. Hrát se bude 23. února od 14:00.

 

Druhým odloženým zápasem je ten mezi Jabloncem a druholigovou Líšní. Jablonečtí mají s hrací plochou potíže už delší dobu, nemohl se odehrát ani ligový duel se Slováckem. Severočeši chtěli k pohárovému utkání využít hřiště na Strahově, které je však nezpůsobilé. Zápas se měl odehrát už na podzim v Líšni, ale kvůli koronaviru v brněnském týmu byl přeložen. Protože trávník v Líšni není vyhřívaný a hrozilo by jeho poškození, týmy si prohodily pořadatelství.

 

Nepříznivé počasí ohrožuje i středeční zápas v Liberci, kde mají domácí přivítat Žižkov.  

 

Kvůli přerušení poháru se nestihlo odehrát kompletní 3. kolo na podzim. Na jaře se uskutečnila jedna dohrávka a to mezi Slavií a Duklou, ve které ligový lídr zvítězil v poměru 4:1. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou