Hodnocení podzimu #12 FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Dvanáctá v tabulce skončila Ledeč.

V letošní sezóně si fotbalisté od řeky Sázavy připsali 7 bodů za 2 výhry, 1 remízu a 7 proher. Skóre měli ledečští fotbalisté 12:19.

Odehráli 10 zápasů.

 

Ohlas trenéra : František Polák

Celý podzim jsme se potýkali s nějakými absencemi,, z různých důvodů jsme ani do jednoho utkáni nemohli nastoupit v ideálni sestavě a i to byl jeden z faktorů, že jsme některé zápasy neodehráli tak, jak jsme si představovali. Dalši fakt je, že jsme utkáni nezvládali takticky,( což je vzhledem k tomu, že jsme podle mého názoru zkušený mančaft k zamyšlení). Dostávali jsme laciné a zbytečné branky, právě z těch situací, které jsme neodehráli dobře a správně takticky, at už jsou důvody jakékoli. Do jara máme rozjednané jedno nebo dvě jména, doufám, že se nám podaří některé věci zrealizovat a posílit kádr.

Nejlepší hráči:

Každý hráč střídal dobré momenty s horšími, těžké někoho vyzdvihovat. Hlavně by si měli hráči sami vyhodnotit, co šlo udělat líp a na čem je ještě potřeba zamakat. Havel s Chlubnou byli nejpracovitější a snesou přísnější měřítko za celou část podzimu.    


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou