Hodnocení podzimu #11 SK PŘIBYSLAV

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Jedenáctým týmem se stala Přibyslav.

V letošní sezóně si fotbalisté Přibyslavi připsali 10 bodů za 3 výhry, 1 remízy a 6 prohry. Skóre měli přibyslavští fotbalisté 12:25.

Odehráli 10 zápasů.

 

Ohlas trenéra : Jiří Stejskal

 

Hodnocení našeho podzimního působení v krajské soutěži bych rozdělil na dvě části. Uspokojivou první polovinu, respektive do utkání v Žirovnici. Posbírali jsme ze 7 utkání celkem 10 bodů. Panovala u nás také spokojenost s plněním úkolů, které jsme si do utkání stanovili. Vyhýbala se nám zranění a do zápasů jsme tak mohli vždy nastoupit v nejsilnějším možném složení. Až na výjimky věřím, že jsme byli všem důstojným soupeřem. Samozřejmě utkání se Speřicemi a Pelhřimovem nám ukázala, nebo spíš potvrdila fakt, jak kvalitní mužstva mají. Druhá polovina podzimní části soutěže už tak pozitivní nebyla. Vysoká prohra v Žirovnici, smolné utkání doma s Velkým Meziříčím, zápas s Novou Vsí a jejich výborně nacvičenými standardními situacemi nám nepřinesla ani bod a hodně záporné skóre 3:12. Nedobrý dojem a nulový bodový zisk z těchto utkání nám bohužel aktuální situace už nepovolila napravit. 

 

Celkově nám ale 10 odehraných zápasů ukázalo co je pro nás klíčové, abychom v zápasech uspěli. Tedy víme, na čem postavit zimní přípravu.       Nejlepší hráči:    Do posuzování výkonů jednotlivých hráčů se pouštět nebudu. Vzdy jsou součástí kabiny hráči, na které se může tým více či méně spolehnout a tak tomu bylo na podzim i u nás. Každý v týmu má svoji pozici, své úkoly a svým přístupem přispěl k výsledku celku. Všem, kteří se sebemenším způsobem podíleli na našem podzimním působení v krajské soutěži, tímto DĚKUJI  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou