Hodnocení podzimu #7 FC NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Sedmým týmem podzimu se stal tým FC Náměšť nad Oslavou

V letošní sezóně si tým od řeky Oslavy připsal 12 bodů za 4 výhry a 5 proher. Skóre měli fotbalisté Náměště 15:15.

Tým z třebíčského okresu odehrál 9 utkání a 10. utkání proti Šebkovicím, mělo být kontumováno, ovšem Fačr stále nepřidal do tabulky tuto kontumaci.

Ohlas Vedoucího: Jan Jabůrek

Věděli jsme, že i když máme začátek soutěže převážně domácí zápasy, tak máme papírově těžké soupeře a musíme vozit body hlavně i z venkovních hřišť, což se potvrdilo. Přes oslabení proti loňské sezoně, a i díky zraněním jsme dali prostor některým mladším hráčům a velmi nám pomohl příchod zkušeného a gólového Radka Durdy. Se ziskem patnácti bodů a šestým místem po deseti kolech jsme více než spokojeni, jenom mám trochu strach, co udělá s týmem dlouhá pauza bez tréninku zaviněná Co-videm, ale bude to pro všechny stejné a hlavně doufám, že se soutěže nějakým regulérním způsobem dohrají.

 

Nejlepší hráči: Za mě asi Chlup, Durda, Durajka, ale špatně se říkají tři, každému se některé zápasy povedly a některé naopak ne i Čermák a Procházka často podrželi.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou