Kdo byl absolutním smolařem podzimu? Vlastňák si dalo 1121 fotbalistů!

0

Jsem smolař! Vlastní gól, a zrovna si ho musím dát já a být za dřeváka! Možná že právě takové myšlenky jste měli na podzim po rozvlnění sítě za zády brankáře vašeho týmu. Nebojte, nebyli jste v tom sami, vlastenec taková vzácnost o uplynulém podzimu nebyla. Jen jeden fotbalista si ale za zkrácený podzim stihl dát tři vlastňáky...

Některé jsou ukázkové, kdy chcete napálit míč do bezpečí a místo toho ke svému údivu, stejně jako k překvapení všech spoluhráčů, trefíte neomylně růžek vlastní brány. Jiné vynucené, kdy hráči jako poslední záchranu při přečíslení zkouší zabránit skluzem přihrávce na hráče připraveného zakončit do prázdné brány a srazí si míč do sítě. Další pak vyloženě smolné – při závaru ve vápně vám míč spadne na záda a jak na potvoru se odrazí směrem do brány. I takové branky ale rozhodují zápasy.

 

Ve fotbalových soutěžích České republiky padlo za odehrané zápasy podzimní části 1142 vlastních gólů, o které se postaralo 1121 smolařů. Jenom jednomu hráči, Vladimíru Nesvadbovi, hrajícího pražskou I.A třídu za béčko Vltavínu, se podařilo během podzimu dát si rovnou tři vlastní góly. Devatenáct fotbalistů si pak dalo dvě vlastní branky – i jejich přehled najdete ve fotogalerii! Z týmů nejvíce pálil do vlastní sítě SK Újezd Praha 4, který zatížil své konto čtyřmi vlastňáky.

 

ČTĚTE TAKÉ:

TOP 500 KANONÝRŮ ČESKÉ REPUBLIKY ZA PODZIM


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou