Česká fitness hvězda Pavel Šalitroš nastoupil v okresním přeboru

0

Známý nejen fitness trenér Pavel Šalitroš nastoupil do zápasu okresního přeboru za TJ Sokol Litultovice na Opavsku. A to hned v základní sestavě.

Pavel Šalitroš jakožto bývalý fitness model a současný trenér také známý z českého šoubyznysu nastoupil do zápasu okresního přeboru za TJ Sokol Litultovice proti týmu ze Stěbořic. Šalitroš byl v základní sestavě na hrotu. V 54. minutě střídal a za svůj výkon se stydět určitě nemusel. I když Litultovice s lídrem soutěže podlehly 0:6, tak si Šalitroš zápas dle jeho slov užil.

 

Jak vás vůbec napadlo, že budete hrát soutěžní fotbal?
Než jsem se dal na fitness a kulturistiku, tak jsem hrál za FC Slavoj Bruntál. Bylo mi 13 let a v tomto týmu, s jedním hostováním, jsem hrál asi do mých 16ti let. Fotbal mám v srdci, miluju tento sport. I když jsem se naplno věnoval fitness, stejně jsem si jednou za čas, asi třikrát ročně, zahrál s přáteli fotbal buď v tělocvičně nebo na malém hřišti. Potom mi bratranec nabídl, že bych se mohl připojit k jeho týmu jednou ročně na turnaj v Litultovicích u Opavy. Šel jsem dva roky po sobě, potom proběhly ještě nějaké turnaje a nastoupil jsem také k jednomu zápasu za Real Top Praha, což je charitativní fotbalový tým tvořený z osobností z různých odvětví. Pak jsem si řekl, že si jednou týdně v rámci jiného pohybu zajdu na fotbálek s chlapama, kteří kdysi tvořili tým z Litultovic. No a po pár těchto „trénincích“ mi trenér týmu nabídl, zda se nechci připojit k jejich současnému mužstvu. Tak jsem souhlasil.

 

Jak se vám vlastně hraje s takovým tělem?
Jelikož už nejsem v žádném vrcholovém režimu, tak nedisponuji ani takovou svalovou hmotou, která by mi tento sport znemožňovala, alespoň na této úrovni dělat. Samozřejmě jsem spoustu let fotbal vůbec nehrál, takže pohyby jsou těžkopádnější a míč se mi plantal mezi nohama, než jsem se do toho alespoň trochu dostal. Nalejme si ale čistého vína, nejsem žádný extra plejer. (smích)

 

V týmu hvězd Real Top Praha jste hrál kde?
Bylo to v létě v Břidličné. Zahrál jsem si tam s mým kamarádem Ondrou Kušnírem, kterého můžeme znát například jako bývalého hráče AC Sparta Praha. Ondra mě doporučil vedení tohoto týmu a bylo. Pro mě to byl super zážitek a hlavně jsem si po několika letech zahrál velký fotbal. V televizi jsem byl několikrát, ale nikdy jsem si nepředstavil, že to bude někdy kvůli fotbalu a rovnou ve sportovních novinách, jak nahrávám na gól. (smích)

 

Máme tedy počítat s tím, že do zápasů v týmu Litultovic budete nastupovat pravidelně?
Pokud mi to časové možnosti dovolí, tak rád. Mám dost projektů, které realizuji nebo chci zrealizovat. Jinak jsme domluveni s trenérem na jeden poločas v útoku. Tam gól nezaviním. (smích)

 

Jaké projekty chystáte?
Momentálně pracuji na svém pořadu, který snad vyjde ke konci roku. Bohužel stav, který nyní ve světě je, tak brzdí většinu aktivit. Také bych se chtěl angažovat do nějakých menších hereckých projektů. Uvidíme, co nám situace v brzké budoucnosti umožní.


Jaký máte cíl jako útočník svého tým?
Hlavně se nezranit a užít si s klukama vesnický fotbal. Když dám nějaký gól, budu samozřejmě rád. Tak uvidíme.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou