Vigantice s Milanem Barošem v sestavě padly u lídra tabulky. Bývalý reprezentační kanonýr se znovu zapsal do listiny střelců

0

Modrá hvězda z Vigantic, v sestavě i s Milanem Barošem, zajížděla k dalšímu utkání zlínské 1.A třídy k vedoucímu celku tabulky z Kateřinic. Hosté vstoupili do utkání lépe a vypracovali si jednobrankové vedení, na kterém se podílel trefou i Milan Baroš. Domácí ale ve druhém dějství využili chyb v zadních řadách hostí a dokázali zápas otočit ve svůj prospěch.

Kateřinice - Vigantice 3:2 (1:2) Branky: 34, 66. Fojtů, 54. (pen.) Smilek - 18. Vičan, 39. Baroš                                                         Marcel Beňo, trenér Kateřinic: „V úvodu zápasu nás Vigantice zaskočily velmi aktivní hrou a nám trvalo delší dobu, než jsme se soupeřem srovnali krok. Hosty poslal do vedení krásným volejem Vičan již v 18. minutě. Po půlhodině hry náš kanonýr Fojtů srovnal. Poslední slovo v prvním dějství měla fotbalová legenda Milan Baroš, který vrátil po hezké kombinační akci hostím vedení. Nutno přiznat, že vedení Vigantic v první půli bylo zasloužené. Druhý poločas se ale obraz hry změnil. Zvýšili jsme pohyb a agresivitu a z penalty Smilek vyrovnal. Klíčový moment utkání přišel v 66. minutě, kdy Drda vysunul Fojtů a ten se nemýlil. V hektickém závěru už branka nepadla. Nám se podařilo udržet jedenácti zápasovou sérii  bez prohry a s výkony i výsledky týmu v podzimní části jsme velmi spokojeni."

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou