Zápasům je minimálně na dva týdny konec. Trénovat se zatím může, ovšem bez využití sprch či šaten!

0

V návaznosti na mimořádná opatření Vlády ČR a následné rozhodnutí Výkonného výboru o přerušení soutěžního fotbalového ročníku 2020/21 upřesnil FAČR pravidla konání fotbalových utkání a fotbalových aktivit vůbec. Jak bylo avizováno, trénovat týmy do počtu dvaceti osob na venkovních sportovišť zatím můžou, ale nově nelze využít žádné vnitřní prostory, tedy ani šatny pro převlečení či uložení věcí, toalety nebo umývárny pro osprchování po tréninku.

Opatření platí pro období od 12. 10. 2020 zatím do 25. 10. 2020. Je ale možné, že s novými vládními opatřeními bude i toto brzy změněno.

 

Aktualizovaná pravidla FAČR pro regionální fotbal k od 12. 10. 2020

V těchto 14 dnech (od pondělí 12. 10) platí, že:

 

- se nekonají žádná soutěžní utkání

- je zakázáno používat:

vnitřní prostory venkovních sportovišť (včetně šaten, umýváren apod.) vnitřní sportoviště

- tréninky ve venkovních prostorách je možné uskutečnit v počtu nejvýše 20 osob při dodržení hygienických opatření

V rámci tréninků na venkovních sportovištích je možné hřiště rozdělit fyzickými překážkami s nejméně dvoumetrovými koridory na jednotlivé sektory se samostatnými vstupy; v každém z nich může trénovat nejvýše 20 osob s tím, že musí být zamezeno kontaktu mezi jednotlivými skupinami navzájem, a to nejen při sportování, ale i při příchodu a odchodu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou