Amatérské soutěže běží, ale od pondělí bez diváků!

0

Ministr zdravotnictví, Roman Prymula: "...i na úrovní nejnižší soutěže, třeba okresního přeboru, nebo ještě nižších soutěží, hrají tyto soutěže bez omezení, ale bez diváků". Alespoň že tak, chtělo by se říci fandovi výkonnostního fotbalu u nás.

Vyzýváme fotbalové oddíly k ještě větší spolupráci, ať je možné nepřítomné diváky o dění na hřišti co nejlépe informovat.

"Veškeré oficiální sporty, to znamená ty, které jsou registrované, ať se jedná o vrcholový sport, nebo výkonnostní sport, hrají, ale bez diváků. Není tady omezení, pokud bude hrát třeba profesionální tým fotbal, tak tady je limit až 130 osob, který je maximální pro realizační týmy obou týmů, zabezpečovací týmy, personál televizí, aj., tam mohou být přítomni do tohoto počtu," začal ministr zdravotnictví Roman Prymula ke sportovním akcím. Následně se svojí řečí přesunul na nižší soutěže: "To se vztahuje logicky i na nižší soutěže. Tady už ty počty nejsou tak vysoké, ale i na úrovní nejnižší soutěže, třeba okresního přeboru, nebo ještě nižších soutěží, hrají tyto soutěže bez omezení, ale bez diváků. Takže není pravdou, že omezujeme tyto soutěže, že tam bude hrát deset na deset." Dále doplnil, že "jakékoliv registrované sporty budou probíhat, jakékoliv volnočasové, zájmové, tak zde budou probíhat pravidla, o kterých bylo řečeno, tedy 10 osob ve vnitřních prostorách, 20 osob ve vnějších prostorách, na jednom místě".

 

Výše uvedená slova ministra zdravotnictví tedy potvrzují, že registrované sporty, tedy i ty amatérské, poběží v nouzovém stavu, který bude vyhlášen v pondělí, dále.

 

Jelikož ovšem dojde k omezení diváckých návštěvností na fotbalových areálech, rádi bychom touto cestou za celou redakci oslovili všechny fotbalové týmy pro maximální spolupráci s ohledem na reportáže po zápasech, které můžete v registrované sekci do článků sami vkládat, stejně tak o zasílání fotografií a videí ze zápasů, a to proto, aby se fanoušci, kteří z důvodu nařízení vlády nemohli být přítomni na fotbalovém zápase v roli diváků, mohli alespoň touto formou z uskutečněných fotbalových klání dozvědět co nejvíce podrobností


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou