NEJ VÍKENDU: Nic se nemá vzdávat, ani když v 82. minutě tečete o tři góly. Štajner v České Lípě táhne.

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? Kde to byla největší divočina, kam přišlo nejvíc diváků nebo kdo dal nejvíce gólů v zápase? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu unikátní přehled toho NEJ z uplynulého víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - ČTYŘI ČERVENÉ KARTY

Ve dvou zápasech padly čtyři červené karty. Kupodivu tentokrát ne v těch nejnižších soutěžích. Naopak, jedním z takových duelů bylo druholigové střetnutí Prostějova s Táborskem. Tím druhým pak střetnutí TJ Petřvald na Moravě proti TJ Břidličná - KP Moravskoslezského kraje. Co se zde stalo? Hostující Souček se slovně pustil do sudího a šel ven. Po vzájemné potyčce v 80. minutě ho následovala dvojice Fendrich - Adamovský. Nervy pak vytekly v 89. minutě domácímu Rulíškovi, který v přerušené hře strčil do soupeře - čtvrtá "redka".

 

PŘESTŘELKY VÍKENDU

Že se nic nesmí vzdávat ukázaly Hrusice na půdě Sibřiny, když v 82. minutě prohrávaly 2:5, aby nakonec stáhly skóre na 5:5.

 

DEBAKLY VÍKENDU

17:0 - Všenorský SK uštědřil rekordní debakl víkendu ve III. třídě Prahy - západ. Schytal to Slavoj Davle.

 

0:12 - Doma se vůbec nevedlo Zborovu, kterého si vychutnaly Bavorovice ve IV. třídě na Českobudějovicku.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 545 diváků

Na zápas České Lípy, za kterou válí třeba Jiří Štajner a Jan Blažek, proti Baníku Most - Souš, dorazilo v divizi přes 500 diváků. 

 

STŘELCI VÍKENDU – 7 BRANEK V ZÁPASE

O korunu víkendového krále České republiky se tentokrát dělí trojice hráčů - Jan Pytela z Radslavic, Ivan Michalica z Oslavan a  Martin Kudláček z Bavorovic! Všichni totiž dokázali skórovat ve svém zápase sedmkrát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou