FK Nepomuk slaví 100 let - AKTUALIZACE k 24.9.2020

0

AKTUALIZACE - oslavy zrušeny. Více informací níže. 

 

28.9.2020 slaví FK Nepomuk 100 let od svého založení a vrcholem fotbalového odpoledne bude utkání mužů s Internacionály České republiky. Všichni jste zváni, vstup je zdarma.

Aktualizace k 24.9.2020:

 

Nová nařízení vydaná MZ ČR a jinými orgány, doléhají i na "vesnické" akce a oslavy. V souvislostí s oslavami 100 let fotbalu v Nepomuku jsme obdrželi zprávu, jejíž text vám níže uvádíme v originálním znění. 

 

"Oslavy 100 let fotbalu v Nepomuku byly bohužel zrušeny z důvodu aktuální epidemické situace a z důvodu nově přijatých opatření MZ ČR a opatření Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje, které neumožňují realizovat oslavy v plánovaném rozsahu.

 

Dekuji moc

Martin Baran 

FK Nepomuk"

 

Původní text:

 

Fotbalový klub Nepomuk byl založen roku 1920 a letos je tomu tedy 100 let, od jeho vzniku. Klub se proto rozhodl své jubileum řádně oslavit a zve všechny příznivce fotbalu na příjemně prožité odpoledne. A kdy? Konkrétně v den státního svátku, 28.9.2020. 

 

Těšit se můžete od 13:00 hodin na přátelké utkání žáků Nepomuku s žáky FC Viktoria Plzeň, od 14:30 na utkání bývalých hráčů FK Nepomuk a samotným závěrem bude utkání mužů s Internacionály České republiky, které je plánováno na 16:00 hod. Jak je uvedeno na oficiálních internetových stránkách Klubu fotbalových internacionálů ČR: "V týmu fotbalových hvězd, který se skládá z několika fotbalových generací, nastupuje celá plejáda nejlepších bývalých hráčů Československa, kteří se podíleli na největších úspěších našeho fotbalu. Mužstvo je postupně doplňováno dalšími hráči, kteří ukončují svou profesionální kariéru. Za náš klub průběžně nastupuje cca 80 vynikajících bývalých reprezentantů."

 

Kromě dění na hřišti bude v areálu zajištěno pohoštění, tolik piva, kolik zvládnete vypít a o zábavu bude postaráno jak pro dospělé, tak pro vaše děti. Určitě se máte na co těšit a pozor, vstup je pro všechny zdarma.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou