Vladimír Šmicer pokřtí hvězdu v bítešském chodníku slávy!

0

V neděli 13.září se v rámci Sportovně-kulurního a společenského víkendu pořádaného FC PBS Velká Bíteš uskuteční slavnostní křest hvězdy bývalého úspěšného reprezentanta a vítěze Ligy Mistrů Vladimíra Šmicera.

V neděli od 13:00 na fotbalovém stadionu ve Velké Bíteši slavnostně pokřtí svou hvězdu v bítešském chodníku slávy Vladimír Šmicer a přidá se tak k velikánům českého a slovenského kulturního, společenského a sportovního života. Jako jsou například Karel Gott, Ivan Hlinka, Lucie Bílá, Waldemar Matuška nebo Lukáš Krpálek, Martina Sáblíková či Radek Štěpánek. Bývalý hráč Slavie, Liverpoolu nebo Racingu Lens se stane vůbec prvním fotbalistou v této vybrané společnosti. Po křtu bude následovat autogramiáda a od 16:00 také mistrovský zápas divize mezi Velkou Bíteší a favoritem soutěže z Lanžhota.

 

Nejedná se ovšem o ojedinělou akci tohoto víkendu. Vše vypukne již v pátek od 13 hodin, kdy se otevřou brány tzv. Hudebního pátku. Od 18 hodin pak vystoupí kapely The Kredenc revival, Hudba Praha revival nebo Josef IX. Nebude chybět ani Československá diskotéka s DJ Kofolou. 

 

V sobotu bude následovat Rodinná sobota, na své si přijdou hlavně děti, které čeká dětský den. Od 10:00 bude vystavena dopravní technika IZS a dopravních firem. V poledne Armáda České Republiky přeletí nad areálem bojovým vrtulníkem. Od 13:00 zahájí dětskou Mimolympiádu Wikiho show s Mimoni. Ve 14:00 předvede svoje vystoupení taneční skupina Pompóny z Osové Bítýšky. Dále se představí také Bítešský kynologický klub a svůj um ukáže také místní hasičský sbor. Celé dětské odpoledne pak zakončíme od 16:15 bublinkovou minidiskotékou a soutěžemi o hodnotné ceny.

 

Po celou dobu konání akce bude v areálu otevřena celá řada stánků s občerstvením. Nebude chybět dobré jídlo, burčák, víno nebo také přehlídka minipivovarů. Všichni jsou srdečně zváni.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou