NEJ VÍKENDU: Neskutečný výprask a první osmigóloví střelci!

0

I v této sezóně se můžete těšit na ohlédnutí za tím nejlepším a nejzajímavějším z amatérského fotbalu České republiky. Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? Kde to byla největší divočina, kam přišlo nejvíc diváků nebo kdo dal nejvíce gólů v zápase? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu unikátní přehled toho NEJ, tentokrát nejen z minulého víkendu, ale celkově od začátku soutěžního ročníku!

 

 

DEBAKLY VÍKENDU

FK Travčice - FK Schoeller Křešice B (III. třída Litoměřice) 20:0 - Tak tenhle výsledek bude aspirovat možná k nejvyšším výhrám v celém ročníku!

 

Pravčice - SK Hanácká Slavia Kroměříž B (III. třída Kroměříž) 2:15 - Největší debakl domácího celku odnesly Pravčice.

 

NEJVĚTŠÍ DIVÁCKÁ NÁVŠTĚVA - 800 DIVÁKŮ 

Asi není žádným překvapením, že dosud nejvíce fanoušků přilákal v amatérském fotbale návrat Milana Baroše ve Viganticích v I.A třídě ve Zlínském kraji v zápase proti Juřince. Jeho start přilákal osm stovek fanoušků.

 

DIVOČINY VÍKENDU

4 ČERVENÉ KARTY

Čtyři červené karty v jednom zápase, to se často nevidí. Ale v zápase Chuderova B proti Velkému Březnu se tak stalo. První hráč šel ven už v 6. minutě, dva hráči viděli červenou v 77. minutě (surový faul + úder pěstí do zad) a čtvrtý do party se našel v nastavení zápasu za úmyslné kopnutí soupeře zezadu.

 

11 ŽLUTÝCH A 3 ČERVENÉ KARTY

Ze zápasu Budišova a Náramče máme podrobnou reportáž, a že to byla pořádná řežba. Hráč hostů skončil s otřesem mozku v nemocnici. "Jsme znechuceni brutálním zákrokem domácího hráče, kvůli kterému musel být Koudela odvezen do nemocnice. Chování domácích fanoušků a trenéra snad ani nemá cenu komentovat, tohle asi nikdo nepochopí. Je nám z nich smutno," vyjádřil se pro fotbalunas.cz zástupce hostujícího celku.

 

 

PŘESTŘELKY VÍKENDU

TJ Sokol Tuhaň - TJ Sokol Záryby B 7:10 (4:4) (IV. třída Mělník) - Hned 17 branek padlo na hřišti Tuhaně, po vyrovnaném poločase byly nakonec šťastnější hostující Záryby.

 

TJ Sokol Polnička B - FC Velké Meziříčí C 7:7 (5:5) (IV. třída Žďár nad Sázavou) - Divoká remíza 7:7 se zrodila v Polničce.

 

KANONÝR - 8 branek

Hned dva hráči zaznamenali v ročníku po osmi brankách v jednom zápase. EDVARD VASILJEV přispěl takovou porcí gólů ve výše uvedeném zápase Pravčice - Kroměříž B, JIŘÍ HOLENDA zase nasázel při výhře 14:2 osm gólů za speřické béčko.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou