Pištín si na domácím turnaji poradil s Drahonicemi i Černým Dubem

0
V sobotu 8.8.2020 se v Pištíně uskutečnil 24. ročník fotbalového turnaje PRAKTIC. Protože se zúčastnila pouze tři družstva - Praktic FC Pištín, TJ Drahonice a TJ Slovan Černý Dub, odehrál se turnaj formou každý s každým.

V prvním zápase nastoupil domácí Pištín proti Drahonicím. Domácí se představili s řadou nových hráčů, kteří posílili mužstvo po spojení se Zliví. V utkání byl domácí tým lepší a šťastnější v koncovce a zaslouženě zvítězil 6:3.

Ve druhém zápase se střetly Drahonice s obhájci loňského prvenství z Černého Dubu. Zápas rozhodla proměněná penalta na konci první půle. Po přestávce Černý Dub výsledek zkušeně hlídal, unavení hráči Drahonic se už na zvrat nezmohli. Černý Dub zvítězil 0:1.

Třetí zápas mezi domácím Pištínem a Černým Dubem se vzhledem k předchozím výsledkům stal soubojem o první místo. Hned v úvodu zápasu padly vlastní branky na obou stranách. Hosté se znovu dostali do vedení, ale před poločasem udělali chybu v rozehrávce před vlastní brankou a Pištín srovnal skóre na 2:2. Rozhodující branku vstřelili domácí v závěru zápasu a hostům už nezbylo dost času na odpověď. Výsledek 3:2 zajistil Pištínu zisk poháru pro vítěze turnaje.

Všechna utkání turnaje zkušeně odřídila dvojice rozhodčích Karel Jindrle a Martin Lafata, kterým asistoval Pavel Pojar.

 

Výsledky:

1. zápas:

Pištín - Drahonice 6:3 (3:1)

branky: Slavík 4, Jíška, Jindrle - Kuric 2, Hnat

2. zápas:

Drahonice - Černý Dub 0:1 (0:1)

branka: Karafiát (11)

3. zápas:

Pištín - Černý Dub 3:2 (2:2)

branky: Slavík 2, vlastní -  vlastní, Barták

 

Konečné pořadí:

1. Praktic FC Pištín (III. třída ČB)

2. TJ Slovan Černý Dub (III. třída ČB)

3. TJ Drahonice (OP Strakonice)

 

Nejlepší střelec: Jakub Slavík (Pištín)

Nejlepší hráč: Viktor Karafiát (Černý Dub)

Nejlepší brankář: Tomáš Hlavajčík (Drahonice)

 

Rozhodčí: Karel Jindrle, Martin Lafata, Pavel Pojar

 

AUTOR: Václav Kubašta


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou