Bývalý hráč Zlína a Mladé Boleslavi Tomáš Janíček posílil tým Veselé na Zlínsku

0

Tomáš Janíček se podílel na slavné výhře Zlína nad Atléticem Madrid, hrál Evropské poháry za Zlín i Mladou Boleslav. Teď po skončení profesionální kariéry se Tomáš Janíček splnil slib a přišel za svými kamarády na Veselou, ačkoliv pochází ze sousedních Slušovic. „Pro mě byla Veselá jasná volba,“ dodává Janíček, který v klubu I. B třídy „zlínské“ skupiny B vytvoří hvězdné duo celé soutěže společně s hrajícím trenérem Tomášem Dujkou.

Oba se v červenci 2004 v základní sestavě Zlína podíleli na senzační výhře 2:0 na půdě Atletika Madrid. A teď se Tomáš Dujka s Tomášem Janíčkem sešli na Veselé! Právě hrající trenér a někdejší parťák pomohl zlákat vítěze Českého poháru z roku 2017 s pověstí řízného obránce do desátého týmu I. B třídy skupiny B.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou