Před sezonou - Dříteň

0

Blíží se nám restart soutěží a my jsme poprosili, jak jsou na tom jednotlivé týmy před novou sezonou. Začínáme týmem Dřítně za který mluvil kapitán Miloš Pojer.

1) Jak je váš klub připraven na následný restart soutěží ?
Příprava je krátká. Začali jsme 16. července. To je jen měsíc před začátkem soutěže. Máme tam nějaké přáteláky. Jak jsme připraveni uvidíme v generálce 15. srpna

2) Jak váš klub Covid omezuje/omezil ?
Nejhorší bylo, že jsme měli odtrénovanou celou zimní připravu a na konci kdy měla začít soutěž se vše přerušilo a přestalo se trénovat. A na dva měsíce jsme z toho vypadli. Po rozvolnění opatření jsme měli pár tréninků a přátelák. Ale pořádně jsme začali až teď.

3) Jaké hráčské změny nastaly ve vašem klubu ?
Hráčské změny u nás moc neprobíhali. Bohužel nás opouští Tomáš Kovařík, který jde hrát do rakouska. Novou posilu zatím nemáme. Uvidíme jestli se podaří někoho přivést.

4) Jaké jsou cíle do nové sezony ?
Náš cíl je určitě hrát v horní polovině tabulky.

5) Jak bude probíhat vaše příprava na sezonu ?
Příprava bude probíhat na hřišti s balonem. Budeme hrát také nějaké přáteláky. Tak doufám že se na novou sezonu připravíme pořádně


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou