SOCCER CUP ovládl tým ligového hráče Martina Sladkého. Stále můžete přispět Sofince na transparentní účet!

0

Kout na Šumavě - O víkendu se uskutečnil jeden z největších turnajů v malé kopané za poslední léta. Na hřišti Kouta na Šumavě se utkalo o vítězství 15 týmů, mezi kterými byl tým ligového hráče Martina Sladkého, chomutovský tým Chelsea mlátičky, tým pořadatele Jana Zavadila No Limit° s kolovečským nestorem Miloslavem Duchoněm či exdomažlickým Karlem Šmejkalem a fotbalové a futsalové týmy z Domažlicka a okolí. Vítězství si nakonec odváží favorit turnaje Vocamcaď Pocamcaď olomouckého Martina Sladkého.

Turnaj se zúčastnilo 15 týmů rozdělených po pěti do tří skupin. V těch odehrálo každé mužstvo čtyři utkání hraná na 2 x 10 minut a nejlepší tři týmy postoupily do nedělní osmifinálové skupiny. Mužstva na čtvrtém místě mezi sebou sehrála každý s každým souboj o poslední desáté postupové mužstvo, tato utkání byla hrána na 1x10 minut. Z nedělních osmifinálových skupin E a F hraných 1x15minut postoupil první tým přímo do semifinále a druhý tým se třetím do čtvrtfinále.

 

Základní skupina A:

1. Sk Nová Ves                    20:9   9b

2. Vocamcaď Pocamcaď    17:6   9b

3.Chelsea Mlátičky            23:10  6b

4. Horšovský Týn               9:15    6b

5. Nádražáci                      1:31    0b

 

Základní skupina B:

1. Litrpool                          16:7   10b

2. RSC Domažlice             15:6    8b

3.Spartak Klenčí               13:12  5b

4. Šlehačky Plzeň             10:16  2b

5. Zahořany                      7:20   1b

 

Základní skupina C:

1. No limit°                         8:4  7b          

2. Dobrákovo svěřenci       7:7  7b

3. Domažlická Esa             7:6  7b

4. Benfika Všeruby            9:10 5b

5. Břišní sudy                    9:13 3b

 

Barážová skupina D o postup do osmifinálové skupiny:

1) Horšovský Týn       2:1 5b

2) Šlehačky                3:2 4b

3) Benfika Všeruby   1:3 0b

 

Osmifinálová skupina E:

Vocamcaď Pocamcaď – RSC 5:2, Litrpool-Chelsea Mlátičky 0:1, RSC-Dobrákovo svěřenci 4:1, Chelsea Mlátičky – Vocamcaď Pocamcaď 2:0, Dobrákovo svěřenci-Litrpool 3:7, Chelsea Mlátičky-RSC 1:1, Litrpool-Vocamcaď Pocamcaď 1:3, Dobrákovo svěřenci-Chelsea Mlátičky 1:3, RSC-Litrpool 4:2, Vocamcaď Pocamcaď – Dobrákovo svěřenci 7:2

 

1.Chelsea Mlátičky                     7:2   10b

2. Vocamcaď Pocamcaď           15:7  9b

3. RSC Domažlice                     11:9  7b

4. Litrpool                                10:11 3b

5. Dobrákovo svěřenci             7:21  0b

 

Osmifinálová skupina F:

No Limit°-Horšovský Týn 4:1, Nová Ves-Domažlická Esa 0:1, Horšovský Týn-Spartak Klenčí 0:4, Domažlická Esa-No Limit°3:1, Spartak Klenčí- Nová Ves 6:0, Domažlická Esa – Horšovský Týn 2:0, Nová Ves – No Limit°1:4, Spartak Klenčí – Domažlická Esa 2:0, Horšovský Týn – Nová Ves 1:5, No Limit°-Spartak Klenčí 3:3

 

1. Spartak Klenčí                     15:3   10b

2. Domažlická Esa                    6:3     9b

3. No Limit°                             12:8    7b

4. Nová Ves                             6:12    3b

5. Horšovský Týn                    2:15    0b

 

Čtvrtfinále:

Vocamcaď Pocamcaď – No Limit°4:1, RSC Domažlice – Domažlická Esa 0:5

 

Semifinále:

Chelsea Mlátičky - Domažlická Esa 4:0, Spartak Klenčí – Vocamcaď Pocamcaď 0:3

 

O 3.místo:  Spartak Klenčí – Domažlická Esa 0:0, 2:3 na PK

Finále: Vocamcaď Pocamcaď – Chelsea mlátičky 5:1

 

 

Pořadí:

1)Vocamcaď Pocamcaď

2) Chelsea Mlátičky

3) Domažlická Esa

4) Spartak Klenčí

5) No Limit°

6) RSC Domažlice

7) Litrpool

8) Nová Ves

9) Horšovský Týn

10) Dobrákovo svěřenci

 

Nejlepší střelec:  Martin Sladký (Vocamcaď Pocamcaď) – 19 gólů

Nejlepší hráč: Vladimír Čech (Spartak Klenčí)

Nejlepší brankář: David Smazal (Domažlická Esa)

 

Jan Zavadil (hlavní pořadatel): "Jezdil jsem kdysi jako rozhodčí na velký turnaj do Klatov. Ten se již nekoná a tak jsem si již poslední asi tři roky říkal, že by to chtělo nějakou podobnou akci zde na Domažlicku. Proto jsem uspořádal v lednu zimní turnaj, kterého se uskutečnilo deset týmů. V červnu mě napadlo uspořádat i letní akci podobného charakteru, plánoval jsem původně 20-24 týmů, ty se postupně přihlašovaly a odhlašovaly,  nakonec se turnaje zúčastnilo 15 týmů. Ale zpět k začátku, než jsem hodil myšlenku na papír a pozval týmy, tak jsem se dozvěděl o malé Sofince a ihned ve mně uzrál nápad spojit turnaj s dobrou věcí a pomoci tak této roztomilé malé slečně, které osud nepřál. Poznal jsem ji i její rodinu následně osobně a mohu vám říct, že i přesto, že si prošla svým, tak se jedná o usměvavou milou bytost. Péťa s Frantou (rodiče) mají čtyři holky, čtyři blondýnky a tak to nemají jednoduché, protože Petra musí být doma se Sofií a mají jen jedno auto. Doktoři auto doporučují, ale úřednící nepodporují, tak snad díky vašemu příspěvku se podaří vybrat na nějaké pomůcky usnadňující Sofii život či nějaké auto, aby se měla jak Petra dostávat se Sofčou k doktorům. Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se na tomto projektu podíleli. Ať už Tomáši Procházkovi a Milanu Huttovi ze Sokola Kout na Šumavě, kteří nám připravili skvělé zázemí, tak všem hráčům, kteří se turnaje zúčastnili, všem návštěvníkům, kteří přispěli, i sponzorům. Mezi sponzory, kteří se podíleli nějakým způsobem na finanční částce 8900,-, bych rád zmínil Miroslava Kokaisla z pojišťovny Allianz, Tool Technik Holýšov Josefa Bozděcha, Martina Sladkého a určitou částkou jsem přispěl i já. Tato částka bude ještě navýšena o dobrovolné vstupné a příspěvky na transparentním účtu. Jsem moc rád, že jsem mohl být součástí tohoto charitativního projektu a byl jsem hodně naměkko, když jsem viděl Petru (Sofiinu maminku) dojatou a věřím, že lidé ještě přispějí na účet a Sofie bude mít jednodušší život. Ještě bych také rád poděkoval všem třem rozhodčím Zuzce Špindlerové, Zdeňkovi Říhovi a Mírovi Peno, kteří s přehledem odřídili všechna utkání. Turnaj se až na menší výjimky odehrál v duchu fair play. Co se týče turnaje, ten se uskuteční i příští rok, počet týmů, hřiště a podněty týmů však již teď beru v potaz a v hlavě již přemýšlím o dalším ročníku."

 

Martin Sladký (Hráč Sigmy Olomouc): "Jsem moc rád, že mi to časově vyšlo a mohl jsem se zúčastnit tohoto turnaje. Turnaj se povedl velmi. Po dlouhé době jsem se viděl a zahrál si s kamarády. Navíc jako bonus se nám podařilo vyhrát. Důležitější je, ale to, proč se to vše událo a to byla akce na pomoc malé Sofince a těší mě, že se vybrala částka, která snad pomůže na té těžké cestě, kterou před sebou má. Rád jsem se tohoto projektu stal součástí a musím přiznat, že mě docela vzalo, když jsem viděl dojatou maminku. Pomáhat je důležité, jelikož ne každý má v životě štěstí jako jiní. Tímto ještě dodatečně přeji malé Sofince jen a jen plno zdravíčka a zároveň bych rád požádal,  aby i lidé podpořili alespoň nějakou částkou Sofinku na transparentním účtu. Doufám, že se brzy nějakého takového turnaje a projektu znovu zúčastním."

 

Transparentní účet pro Sofii (platný do konce Srpna): 293902795/0300

 

(report a fotky zaslal Jan Zavadil)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou