TIP EXPERTA - 23. kolo Pražského přeboru: René Ollé

0

Je tu pátek a s ním pravidelná rubrika Tip experta. Tentokrát se této role ujal René Ollé, trenér rezervy Admiry. Ten začínal s fotbalem ve dvanácti letech. Jako divizní hráč nastoupil v přátelském zápase proti pražské Slavii, za kterou v té době hrál Pavel Kuka, Vladímír Šmicer nebo Jaromír Blažek. Na doporučení tehdejšího trenéra Bohemky Lopaty se vydal na testy do tuniské ligy, René Ollé však musel doslouži vojenskou službu, a tak nakonec z angažmá nic nebylo. Na trenérskou dráhu nastoupil ve věku pětadvaceti let. "Když mi po postupu do 1.A třídy nabídl předseda Laziští trenévání A-týmu, natolik mě to chytlo, že jsem se jel na našeho příštího soupeře podívat 74 km taxikem." přiznává René Ollé.  

Meteor B - Kolovraty TIP: 0

Meteor jsem viděl letos třikrát a mladíci v čele se střelcem Junkem na mě zanechali výborný dojem. Kolovraty mají kvalitní mužstvo a útok Kosina-Nykl bude dělat domácím problémy, včetně důrazné obrany a stylu hry Kolovrat. Proto si hosté odvezou důležitý bod.

 

Motorlet B - Střešovice TIP: 0

Motorlet teprve navštívím, tudíž je to pro mě zatím nečitelný soupeř. Střešovice se prezentují zajímavým běhavým fotbalem. S Bodem budou spokené hlavně Střešovice.

 

Radotín - Uhelné sklady TIP: 2

Domácí po změně trenéra stále nebodují a ani tentokrát si neporadí se zkušeným týmem vedeným kolegou Hlavičkou. Útočné duo Zmeškal - Zilvar jim provětrá dosti děravou obranu. 

 

Přední kopanina - Třeboradice TIP: 0

Zápas kola alespoň z mého pohledu bude určitě veden v ofenzivním pojetí. Hosty táhne opravdu v top formě hrající Grznár, dobře mu sekundují i nebezpečný Viktorin a Červenka. Domácí se spoléhají na duo Poláček - Pešír. trenér Tesař vyzraje na styl Přední kopaniny a celkem bouřlivé domácí prostředí a odvezou si plusový bod. 

 

Vršovice - Tempo TIP: 1

Zápas, který osobně navštívím a vzhledem k našemu postavení v tabulce budu přát budu přát domácím . Trošku mě mrzí, že se Liboru Kolerovi na lavičce Tempa nedaří. Znám ho téměř třicet let, nesmírně si ho vážím za vše, co dokázal a přeji mu, aby se zachránil, ale ne na náš úkor!

 

Cholupice - Admira B TIP: 1

Zéměrně píšu jedničku, protože mi moc tipy nejdou, tak to třeba dopadne obráceně. Cholupice hrájí v domácím prostředí nátlakový fotbal a určitě nám budou chtít vrátit podzimní výprask. Kolaga Kahne je stejný blázen do fotbalu i na lavičče jako já, tak snad ty lavičky vydrží na svých místech. 

 

Královice - ČAFC TIP: 2

Další zápas, který bych chtěl navštívit. Nenápadný trenér Herink zaznamená další tři body proti dosti rozehrané hře soupeře opírající se o náladovost top hráčů Šmída, Randy, Pospíšila a nepřiliš dobře fungující defenzivu. Už by se měl vrátit Mašleja  společně s Fitelem si najdou nějakou skulinku na pokoření obrany Královic, včetně brankáře Hňupa. 

 

Libuš - Háje TIP: 0

Zápas, který může skončit jakoliv. Přesto bude souboj špílmachrů Kuchaře na straně domácích a dobře nahrazeným odchodem Janouška v podobě Hrušky vyrovnaný. Pokud předvedou Háje to, co u nás, tak budou bránit v deseti a kolega Procházka ten bod už nějak zařídí. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou