Report: SK Koloděje - TJ Dívčice

0

Hosté z Dívčic vedli jednoznačně po poločase 0:3, ale domácí fotbalisté zápas nezabalili a utkání nakonec skončilo remízou 4:4.

Koloděje měly skutečně hororový start do zápasu. Již v šesté minutě se na hranici vápna uvolnil ke střele Strnad, k míči se dostal Rejdal a zamířil přesně. Brankář byl v tomto případě bez šance. O pět minut později to s domácími vypadalo ještě hůř. Přihrávka Tvrzického našla na pravé straně Strnada, jenž poslal míč do branky Koloděj podruhé. Hosté nepolevovali v tlaku a vytvářeli si mnoho brankových příležitostí. Po jedné z nich byl faulován Rejdal a kapitán Tvrzický se z pokutového kopu nemýlil. Krátce před hvizdem, který ukončil první půli, se ke střele dostal ještě Strnad, ale jeho střela z úctyhodné vzdálenosti skončila těsně vedle. Poločasový výsledek tak ukazoval jednoznačné skóre 0:3.

Druhou půli začaly aktivněji Koloděje, které si dokázaly vypracovat dvě zapeklité šance. Nejprve z volného kopu, ale hostující brankář si s nepříjemným pokusem poradil. O chvíli později nebezpečně pálil krajní záložník, ale i jeho pokus zastavil gólman Lexa. Záhy přišel pro hosty trest. Volný kop z pravé strany a krásná hlavička domácího útočníka - 1:3. Také domácí získali výhodu pokutového kopu, ale naložili s ní mnohem hůř než hosté. Koloděje se nevzdaly a odměnou jim bylo další snížení stavu po rychlém protiútoku. V 62. minutě po volném kopu Tvrzického propadl míč do vápna, brankář promáchl centr, který skončil u Rejdala, jenž napodruhé dostal míč do sítě. Vše nasvědčovalo tomu, že zápas skončí vítězstvím hostů, ale přišel rychlý brejk a domácí Vichta snížil na rozdíl jediné branky. Vedení domácím vydrželo do 89. minuty. Po chybě Dívčic ve středu pole prchl po pravé straně Vomáčka, poslal míč před branku na Kubíčka, který měl již jednoduchý úkol. Závěrečné minuty už branku ani větší šanci nepřinesly a oba celky se tak rozešly nerozhodně. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou