Report: Slovan Černý Dub - TJ Dívčice

0

Fotbalisté Černého Dubu se v divokém zápase rozešli s Dívčicemi smírně 6:6.

Hosté začali z výborné obrany a navíc se dostali na koně díky brzké brance. Pas Strnada na Michala Ježka sice zpočátku nevypadal nějak nebezpečně, ale brankář při startu na míč zaváhal, prohrál souboj s útočníkem, který záhy vystřelil přesně pod břevno. Dvě minuty poté přišla nádherná střela z třiceti metrů od Waldhausera, míč pravděpodobně skončil v síti, ale branka nebyla uznána. Z vedení se hosté dlouho neradovali, protože domácí poté vyrovnali a dokonce se dostali na koně díky FischeroviJežek se osvědčil jako skvělý útočník krátce po půlhodině hry kde předvedl pohotovost v pokutovém území a překonal po rohovém kopu brankáře podruhé. Těsně před koncem poločasu vrátil vedení Dívčicím opět Ježek a dokonal hattrick.

Po změně stran pak jako první zahrozil hned po několika vteřinách hry Fischer, ale jeho rána šla vysoko nad. Divoký průběh utkání nastartovala tečovaná střela Tomáše z velké dálky, proti níž neměl Trčka šanci zareagovat. Další branka přišla v zápětí, kdy utekl Krcho a nedal gólmanovi šanci. Hosté absolutně nezvládli vstup do druhého poločasu. Dívčice pak usilovaly mohutně o čtvrtý gól. Dvě šance měl výborně hrající Ježek. Při té první ale mířil vysoko nad, tu druhou mu z ostrého úhlu lapil brankář. Přesto nebyl všemu zajímavému v zápase konec. Na 4:4 vyrovnal Strnad po pěkné individuální akci. Šance přicházely na obou stranách, jakoby se v úmorném vedru nechtělo nikomu moc bránit. Vedení hostům vrátil po kombinaci z levé strany hřiště V. Valenta. Po pár minutách opět přišlo vyrovnání, prudký centr k Silnému a ten nadvakrát dopíchl míč k tyči. Dívčice si vzaly opět vedení, když se Maňhal trefil přesně k levé tyči. Deset minut před koncem byl ve vápně faulován Šťastný a sám se zhostil role exekutora, domácí brankář ale jeho záměr vystihl a penaltu chytil. Černý Dub to však nezabalil a těsně před koncem se trefil Hošna a završil skóre na konečných 6:6. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou